BALKAN YOĞURTLU MANTI
1 Eylül 2016
BALKAN PEYNİRLİ BÖREK TARİFİ
2 Eylül 2016

BALKAN PEYNİRLİ AKDENİZ SALATA

  1. BALKAN Tulum Peyniri küp küp doğranır.
  2. Havuçlar, kırmızıbiberler, salatalıklar temizlenir uzun ince şekilde doğranır.
  3. Zeytinler yuvarlak yuvarlak doğranır.
  4. Domatesler büyükçe doğranır, isteğe göre kabuğu soyulabilir. Roka, marul, maydanoz doğranır veya elimizle parça parça yapabiliriz.
  5. Malzemeler derin bir tabağa alınır, tuzlanır karıştırılır üzerine mısırlar serpiştirilir, nar ekşisi, limon suyu ve zeytinyağı ilave edilir. Akdeniz salatası hazır afiyet olsun.

Malzemeler

  • BALKAN Tulum Peyniri
  • Roka
  • Marul
  • Salatalık
  • Kırmızıbiber
  • Havuç
  • Domates
  • Mısır Konservesi
  • Zeytin
  • Maydanoz
  • Zeytinyağı
  • Limon
  • Nar Ekşisi
  • Tuz